فرصت باقیمانده

  • 22روز
  • 10ساعت
  • 55دقیقه
  • 37ثانیه
کاربرد پرینتر سه بعدی در درمان بیماری های پزشکی - کیتک | کیهان صنعت شریف

پرینتر های سه بعدی به تازگی در جایگاه بسیار خوبی برای تولید قطعات پیچیده در تکنولوژی های امروزی و صنایع گوناگون قرار می گیرند. تمامی محدودیت هایی که در سال های اخیر برای تولید قطعات وجود دارند را برطرف می کنند. کاربرد پرینتر سه بعدی در درمان بیماری های پزشکی یکی از مهمترین اتفاقاتی است که در سال های اخیر در جهان اتفاق می افتد و کمک شایانی به درمان خیلی از بیماری های لا علاج می کند. در ادامه این مطلب به یکی از کاربرد پرینتر سه بعدی در درمان بیماری های پزشکی می پردازیم، پس با ما همراه باشید تا از ویژگی های این دستگاه های پرینتر سه بعدی شگفت زده شوید.

هولوگرام های شنوایی پرینت سه بعدی مورد استفاده در درمان بیماری های سیستم عصبی

هولوگرام شنوایی

به تازگی، یک تیم تحقیقاتی توانسته است با استفاده از پرینتر سه بعدی هولوگرام های شنوایی برای درمان بیماری های سیستم عصبی تولید می کند. این پروژه با همکاری تیم هایی نظیر  دانشگاه پلی تکنیک والنسیا اسپانیا(UPV) و شورای تحقیقاتی ملی اسپانیا(CSIC) و دانشگاه کلومبیا در آمریکا توسعه یافته است. با استفاده از این دستگاه به کاربرد پرینتر سه بعدی در پزشکی برای درمان بیماری این نوع بیماری عصبی پی خواهیم برد.

طبق گزارش هایی که از سازمان سلامت آمریکا، در سال 2019 بیماری های عصبی همچون آلزایمر، پارکینسون، اسکیزوفرنی و… باعث مرگ 533172 نفر در کل و در عبارتی حدود 32.9 نفر در هر 100 هزار نفر می شود. هرچند در سال 2020 با استفاده از پرینتر سه بعدی در پزشکی امکان مشاهده پیشروی درمان بیماری های عصبی وجود داشت. درحال حاضر، این تیم تحقیقاتی پیشرفت های چشمگیری در زمینه های سلامت و دستگاه های پزشکی داشته است.

پرینت هولوگرام های شنوایی

طبق صحبت های کارشناسان این پروژه، با توجه زیاد به فراصوت نتیجه مطلوبی توانایی تولید و شناسایی تاثیرات درمانی در رفتار های دقیق و غیر تهاجمی در زمینه درمان سیستم های عصبی حاصل می شود. این نوع بیماری ها تاثیرات بسیاری در استخوان های جمجمه و ساختار های مغز ایجاد می کند. برای برطرف کردن این مشکل، محققان به فناوری ساخت افزودنی با پرینتر های سه بعدی برای تولید هولوگرام های شنوایی متوسل شدند.

هولوگرام شنوایی

ضرورتا، هنگامی که پزشک نیاز به انجام سونوگرافی برای درمان و مشاهده بیماری دارد. باید از دستگاه های سی تی اسکن(CT Scan) و یا ام آر آی (MRI) برای تشخیص موقیعت و دلیل بیماری استفاده کند. این هولوگرام برای تشخیص نوع و موقعیت بیماری در مغز استفاده می شود. با استفاده از کاربرد پرینتر سه بعدی در پزشکی هزینه های ساخت بسیار کاهش پیدا کرده و قیمت آن متناسب با نوع کاربرد چیزی حدود 40 تا 300 یورو می باشد. فرستنده های آلتراسونیک نوعی از بلندگو هایی با ارتعاش 500 هزار نوسان بر ثانیه می باشد. هولوگرام در جلوی این فرستنده قرار می گیرد و با توسط امواج از آن عبور می کند. هنگامی که بافت اپیتال خونی مغز شروع به تسلیم شدن می کند دارو های مولکولی دسترسی مناسبی برای شروع به درمان بیماری در آن موقعیت پیدا می کنند.

محقق Neo Jimenez این نوع هولوگرام ها را گسترش داد و اظهار کرد: ” به کمک این نوع هولوگرام ها می توان خیلی آسان تر و با دقت بسیار بیشتری فراصوت را به موقعیت بیماری برای تشخیص و درمان آن انتقال می دهد. آزمایشات بر روی انسان ها هنوز تکمیل نشده است ولی با پیشرفت  تکنولوژی برای تولید همچین قطعاتی می توان از  پرینتر سه بعدی در پزشکی برای کم کردن هزینه های تولید و قدرت ایجاد هر قطعه استفاده کنید تا بسیاری از بیماری ها در حوزه سیستم های عصبی بدن انسان درمان یابد. ”

برگرفته شده از 3dnative.com 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آزمون امنیتی *