فرصت باقیمانده

  • 22روز
  • 10ساعت
  • 55دقیقه
  • 37ثانیه
چگونگی پرینت با فیلامنت نایلون(Nylon) - کیتک | کیهان صنعت شریف

در پرینت سه بعدی شما می توانید انواع مختلف فیلامنت ها را برای مواد اولیه خود متناسب با نیاز خود استفاده کنید. پرینت با فیلامنت نایلون یکی دیگر از مواد مصرفی در پرینترهای سه بعدی می باشد. هر کاربری که از پرینتر سه بعدی استفاده می کند می بایست نکات و ترفند های مخصوص به هر نوع فیلامنت را به خوبی بداند. تا بتواند بهترین نتیجه را پس از پرینت قطعه بگیرد.

همه کاربران پرینتر های سه بعدی با فیلامنت های PLA و ABS آشنا هستند و نکات مربوط به آن را می دانند.

اگر با چگونگی پرینت با فیلامنت PLA آشنا باشید، احتمالا می دانید که با توجه به استحکام آن، می توانند شکننده نیز باشد. شما نمی توانید قطعات پرینتی با PLA را به در معرض آفتاب و یا در دما های بالا قرار دهید.

و اگر با چگونگی پرینت با فیلامنت ABS آشنا باشید، می دانید که از PLA بسیار با دوام تر و در دمای بیشتر مقاوم تر است.

فیلامنت نایلون بسیار مقاوم، با دوام و یک فیلامنت همه کاره در پرینت سه بعدی است. چسبندگی بین لایه های را به خوبی ایجاد می کند، ضریب اصطکاک کم و دمای ذوب بالای آن این امکان را می دهد تا برای بسیاری از قطعات پرینتی همچون ابزارها، چرخدنده ها، قطعات خودرو و… استفاده کرد.

در ادامه به بررسی نکات و ترفند ها هنگام پرینت می پردازیم. با اجرای این نکات شما می توانید نتیجه ی مطلوبی را پس از پرینت با فیلامنت نایلون بدست آورید.

 

اطمینان از هات اند دستگاه

شما برای پرینت با فیلامنت نایلون به هات اندی نیازمند هستید که دمای  بالاتر از 240 درجه سانتی گراد را ایجاد کند. بسیاری از دستگاه های پرینتر سه بعدی از هات اند هایی استفاده می کنند که این دما را ایجاد کند، پرینتر های سه بعدی کیتک نیز از هات اند MK8 استفاده می کنند که این قابلیت را دارند و تا دمای 300 درجه سانتی گراد را ایجاد می کنند که برای تمامی فیلامنت های موجود در بازار مناسب است.

هات اند دستگاه


++ شما می توانید برای ثبت سفارش و خرید کیت هات اند CR10 ، Ender3 , KEYTEC از اینجا اقدام کنید ++


در پرینت با فیلامنت نایلون سطح میز کار مهم است

همانند دیگر فیلامنت ها، سطح کار در کیفیت کار و چسبندگی قطعه و پیچ و تاب بر نداشتن بسیار موثر است. این چسبندگی را می توان با روش های گوناگون استفاده از چسب ماتیکی  روی میز کار و یا استفاده از پد برچسبی یا ورق PEI چسبدار می توانید این امکان را فراهم کنید. تا از تاب خوردگی و پیچش قطعه هنگام پرینت جلوگیری کنید.

هنگامی که بر روی شیشه پرینت می کنید حتما باید از چسب برای ایجاد چسبندگی استفاده کنید. دمای سطح نیز باید حداقل 75 درجه سانتی گراد باشد.


++ شما می توانید برای ثبت سفارش و خرید پد برچسبی و ورق PEI چسبدار از اینجا اقدام کنید ++


فیلامنت نایلون باید قبل از پرینت خشک شود

فیلامنت نایلون بسیار رطوبت پذیر است و رطوبت موجود در هوا را به راحتی جذب می کنند. این فیلامنت می تواند  رطوبت را بیش از 10 درصد وزن خود را در کمتر از 24 ساعت جذب کند. به همین دلیل نباید چنین فیلامنت هایی را در فضای باز رها کرد. هنگامی که از یک فیلامنت نایلون مرطوب استفاده می کنید رطویت موجود در آن هنگام پرینت به شکل حباب هایی در سطوح لایه های قطعه مشاهده می شود.

یکی از روش های خشک کردن فیلامنت نایلون استفاده از محفظه های خشک کننده  خودکار می باشد که کمی هزینه بر است. یکی دیگر از روش ها قرار دادن فیلامنت در مایکرویو یا اجاق می باشد که به مدت 6 تا 8 ساعت در دما 70- 80 درجه سانتی گراد قرار دهید.

پس از خشک کردن فیلامنت نایلون آن را بلافاصله استفاده کنید و پرینت را در اتاقی که سرد نباشد انجام دهید. یا آن را درون محفظه ای قرار دهید تا هوا در آن نفوذ نکند.

 

تنظیمات پرینت با فیلامنت نایلون

  • دمای اکسترودر: 240 تا 260 درجه سانتی گراد
    • پرینت را در دمای 250 درجه آغاز کنید و سپس فواصل 5 درجه سانتی گرادی را تنظیم کنید تا زمانی که دمای مطلوب پرینت با دوام و با استحکام با سطح زیبا بدست آید.
    • دمای مناسب برای انواع فیلامنت های نایلون یکسان نیست.
    • دمای ایده آل  برای برند های مختلف متفاوت است.
  • سرعت پرینت: 30 تا 60 میلیمتر بر ثانیه
  • ارتفاع لایه: 0.2 تا 0.4 میلیمتر
  • خنک کاری فن ها: صفر درصد
  • دمای صفحه کار: 60 تا 80 درجه سانتی گراد

 

با ایجاد تنظیمات و دانستن نکات مربوط به پرینت با فیلامنت نایلون شما می توانید یک پرینت مطلوب را با دستگاهتان ایجاد کنید. دستگاه های کیتک قابلیت پرینت با تمامی فیلامنت های موجود در بازار را دارند. شما می توانید تمامی این موارد با دستگاه های کیتک امتحان کنید و از حس خوب ساختن لذت ببرید.

 


++ برای مشاهده ویژگی ها و خرید انواع دستگاه های کیتک اینجا کلیک کنید ++


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *